Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Έθνος]: Ερχονται τρεις δύσκολοι μήνες μετά τον θρίαμβο
[Έθνος]: Ερχονται τρεις δύσκολοι μήνες μετά τον θρίαμβο

[Έθνος]: Ερχονται τρεις δύσκολοι μήνες μετά τον θρίαμβο


Με τη «σφραγίδα» του απόλυτα κυρίαρχου στο κόμμα του αλλά και με την «παραδοχή» ότι ακολουθούν δύσκολες μάχες της κυβέρνησης με στόχο την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, προχωρά ο Αλέξης Τσίπρας στην «επόμενη μέρα» του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επανεκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με το συντριπτικό ποσοστό του 93,54% σε μια εξαιρετικά δύσβατη δημοσκοπικά συγκυρία, και με ενεργές τις τάσεις στο εσωκομματικό πεδίο, δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο κ. Τσίπρας διαθέτει ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο που του επιτρέπει να διατηρεί υψηλές προσδοκίες για την επίτευξη των στόχων του από το αμέσως προσεχές διάστημα. Από την άλλη πλευρά η επανεκλογή του στην κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς άλλη υποψηφιότητα και με ελάχιστα λευκά, αναδεικνύει στην προθήκη των προτεραιοτήτων το στοίχημα για την ανανέωση και τη διεύρυνση του κυβερνώντος κόμματος σε όμορες δυνάμεις.

Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μίλησε, και όχι τυχαία, δύο φορές από το βήμα του Συνεδρίου για την ανάγκη να ενταθούν τα ανοίγματα του κόμματος στην κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ να μη φοβηθεί, αλλά να τολμήσει τον διάλογο σε όλα τα πεδία δράσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!