Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: Επενδυτικές επαφές Μάρδα στην Κορέα
[Έθνος]: Επενδυτικές επαφές Μάρδα στην Κορέα

[Έθνος]: Επενδυτικές επαφές Μάρδα στην Κορέα


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Δημήτρης Μάρδας, επιστρέφει αύριο το πρωί από τη Δημοκρατία της Κορέας, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας.

Κατά την παραμονή του στην Κορέα, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε με τον ομόλογό του Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για οικονομικά θέματα, και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος – Κορέας κ. Lee Tae-Ho, με τον οποίο συζήτησαν την πρόοδο των θεμάτων που είχαν συμφωνηθεί στην τελευταία Σύνοδο της ΜΔΕ, τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Οι δύο Υφυπουργοί διαπίστωσαν με ικανοποίηση ότι ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις μεταξύ των εμπειρογνωμόνων των δύο πλευρών επί συνολικώς τεσσάρων συμφωνιών σε διάφορους τομείς και τα σχετικά κείμενα είναι έτοιμα προς υπογραφή.

Επί τη ευκαιρία της συγκεκριμένης επίσκεψης, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε και με τις διοικήσεις παραγωγικών φορέων, με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κορέα. Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για στοχευμένη προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων στη χώρα μας, ο κ. Υφυπουργός επισκέφθηκε την έδρα των κορεατικών εταιριών Hanwha Corporation και Samsung Electronics.

Στις συναντήσεις του κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!