Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: ΕΕΘ: Αρνητική εξέλιξη η ανακήρυξη προτιμητέου επενδυτή στην αγορά Μοδιάνο
[Έθνος]: ΕΕΘ: Αρνητική εξέλιξη η ανακήρυξη προτιμητέου επενδυτή στην αγορά Μοδιάνο

[Έθνος]: ΕΕΘ: Αρνητική εξέλιξη η ανακήρυξη προτιμητέου επενδυτή στην αγορά Μοδιάνο


«Αρνητική εξέλιξη για την ίδια την αγορά και την πόλη της Θεσσαλονίκης» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για την ανακήρυξη προτιμητέου επενδυτή στην αγορά Μοδιάνο, τονίζοντας ότι «το τίμημα είναι εξαιρετικά χαμηλό και αποτελεί δυστύχημα η απουσία του ΕΕΘ από τον διαγωνισμό».

Ειδικότερα, ο κ. Ζορπίδης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΕΘ, υπογραμμίζει ότι το τίμημα που προσέφερε ο προτιμητέος επενδυτής «είναι εξαιρετικά χαμηλό για το μέγεθος της επένδυσης και τις προοπτικές που μπορεί να έχει». Προσθέτει δε, ότι το ΕΕΘ «δυστυχώς» δεν κατόρθωσε να συμμετέχει στη διαδικασία, λόγω νομικών εμπλοκών που – όπως αναφέρει- εγέρθηκαν από την πλευρά του υπουργείου Οικονομίας και στο πλαίσιο αυτό σημειώνει, «είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι επιστολή μας με αίτημα την παροχή διευκρινίσεων και τη διευκόλυνση της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό μένει αναπάντητη από τις 27 Σεπτεμβρίου 2016».

Υπογραμμίζει επίσης, ότι είχε θέσει το αίτημα του επιμελητηρίου για συμμετοχή του στον διαγωνισμό, ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, στη σύσκεψη που είχε γίνει με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ και σημειώνει ότι ενώ είχε πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα «δει το θέμα ο ίδιος, δυστυχώς τίποτε δεν έγινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!