Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Δρόμος καρμανιόλα μπροστά από τα κέντρα φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο και τα Διαβατά
[Έθνος]: Δρόμος καρμανιόλα μπροστά από τα κέντρα φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο και τα Διαβατά

[Έθνος]: Δρόμος καρμανιόλα μπροστά από τα κέντρα φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο και τα Διαβατά


Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η Συμμαχική Οδός, που περνά μπροστά από τα δύο μεγάλα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης -απέχουν μεταξύ τους μόλις 1,5 χλμ-, ενώ 200 μέτρα από το δεύτερο σημειώθηκε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους η νεαρή μητέρα από τη Συρία και το 9χρονο αγοράκι της, γεγονός που πυροδότησε και τα σοβαρά επεισόδια.

Οι δύο δομές είναι ανοιχτές, αυτό σημαίνει ότι οι πρόσφυγες μπορούν να βγαίνουν όποτε θέλουν, αλλά ο δρόμος δεν φωτίζεται και δεν υπάρχουν πινακίδες σήμανσης που να επισημαίνουν κίνηση πεζών και παιδιών.

Επιπλέον στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά, τα μικρά προσφυγόπουλα έχουν δεχτεί το τελευταίο διάστημα ως δώρα μεγάλο αριθμό ποδηλάτων και κινούνται όχι μόνο εντός του στρατοπέδου, αλλά και έξω από αυτό πάνω στην Συμμαχική Οδό, κάτι που όπως λένε στελέχη της τροχαίας, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Έχοντας άγνοια κινδύνου τα παιδιά βγαίνουν συνήθως το απόγευμα με τα ποδήλατά τους για βόλτα στο δρόμο, όπου όμως κινούνται αυτοκίνητα, κάποια από τα οποία μάλιστα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!