Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Έθνος]: Χατζηδάκης: Αν δεν τα βρούν στη διαπραγμάτευση ο Τσίπρας θα βάλει τη φουστανέλα και θα πάμε σε εκλογές
[Έθνος]: Χατζηδάκης: Αν δεν τα βρούν στη διαπραγμάτευση ο Τσίπρας θα βάλει τη φουστανέλα και θα πάμε σε εκλογές

[Έθνος]: Χατζηδάκης: Αν δεν τα βρούν στη διαπραγμάτευση ο Τσίπρας θα βάλει τη φουστανέλα και θα πάμε σε εκλογές


Είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα θαρραλέο πρόγραμμα δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι καθημερινά αποδεικνύεται πόσο χρήσιμες είναι οι μεταρρυθμίσεις.

Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι αυτοί που βρίζανε την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ κάνανε την Εργαλειοθήκη 2 και τώρα φέρνουν στη Βουλή την εργαλειοθήκη τρία.

Υπερασπίστηκε την απελευθέρωση στην αγορά φρέσκου γάλακτος καθώς και τις υπόλοιπες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που προωθούσε ως Υπουργός Ανάπτυξης .

Για τις αστικές συγκοινωνίες είπε ότι δεν ήταν ελλειμματικές την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου ενώ τώρα έγιναν από τα κουβαρνταλίκια του κυρίου Σπίρτζη.

Αν δεν τα βρούνε στη διαπραγμάτευση ο κ Τσίπρας θα βάλει τη φουστανέλα και θα πάμε στις εκλογές και αυτό δείχνει η επίσκεψη στην Κούβα, αλλά και αν τα βρούνε πάμε πάλι στις εκλογές λόγω της στασιμο-χρεωκοπίας για να σώσουν ό,τι μπορούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!