Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Έθνος]: Η απάντηση του δήμου Ρεθύμνου για τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που έγινε viral [vid]
[Έθνος]: Η απάντηση του δήμου Ρεθύμνου για τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που έγινε viral [vid]

[Έθνος]: Η απάντηση του δήμου Ρεθύμνου για τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που έγινε viral [vid]


Ο δήμος ειδοποίησε έγκαιρα τους κατοίκους της περιοχής, ωστόσο εκείνοι αγνόησαν την προειδοποίηση, υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος του δήμου Ρεθύμνου, αναφορικά με την τραγελαφική εικόνα που δημιουργήθηκε από την… μερική ασφαλτόστρωση ενός δρόμου στην Κρήτη, σε μια είδηση που έγινε viral προκαλώντας κλαυσίγελο.

Όλα δείχνουν πως η ασφαλτόστρωση στην οδό Επιμενίδου Μαρούλη αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ασυνεννοησίας μεταξύ δήμου και πολιτών.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μίνας Αλεφαντινός, ο δήμος ειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής για να απομακρύνουν τα οχήματά τους, όμως ουδέποτε ανταποκρίθηκαν.

Τα εμπόδια που συνάντησαν τα τεχνικά συνεργεία, όταν πήγαν για να ασφαλτοστρώσουν τον δρόμο, ήταν κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις άκρες του δρόμου, αλλά και κάποιοι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι ουδέποτε μετακινήθηκαν.

Γενικά πάντως, το έργο της ασφαλτόστρωσης εξελίσσεται μετ’ εμποδίων στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο δήμος ωστόσο, προσανατολίζεται να καλύψει μέσα στο επόμενο διάστημα τα μπαλώματα στους ήδη ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
Η ανακοίνωση του δήμου
Η ανακοίνωση που εστάλη σήμερα από την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας του δήμου Ρεθύμνου αναφέρει τα εξής:
«Σε συνέχεια των αναφορών κι επισημάνσεων, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τις νέες ασφαλτοστρώσεις που γίνονται εντός πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Επιμενίδου Μαρούλη και που υποτιμούν το έργο του δήμου Ρεθύμνης, θα θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω:
Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνου, καταρχήν:
Α) Ενημέρωσε τους πολίτες με σημειώματα που τοποθετήθηκαν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα αργά τη νύχτα επί τρεις μέρες που επεσήμαναν την ανάγκη να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα κατά τη μέρα της ασφαλτόστρωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!