Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Έθνος]: Ανησυχία για την αξιολόγηση και κίνδυνος νέων μέτρων
[Έθνος]: Ανησυχία για την αξιολόγηση και κίνδυνος νέων μέτρων

[Έθνος]: Ανησυχία για την αξιολόγηση και κίνδυνος νέων μέτρων


Την ανησυχία του για την έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως το μείγμα πολιτικής που εφαρμόζει δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, μίλησε για τον κίνδυνο νέων επώδυνων μέτρων και επανέφερε το αίτημα για πολιτική αλλαγή.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως έχει αποδειχθεί ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν σε νέα επώδυνα μέτρα. Εξήγησε επίσης πως κάθε «αδικαιολόγητη» καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης θα επιτείνει το κλίμα αβεβαιότητας και θα καθυστερήσει περαιτέρω την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στην ποσοτική χαλάρωση».

Ο αρχηγός της ΝΔ, που ενισχύει σε κάθε του εμφάνιση την προβολή ενός προφίλ «εν αναμονή πρωθυπουργού», στάθηκε ταυτόχρονα στην ανάγκη αποκατάστασης της σχέσης πολίτη-κράτους, η οποία -είπε- έχει επιδεινωθεί από την εμμονή της κυβέρνησης να χρησιμοποιεί το κράτος σαν λάφυρο.

Επωδός ήταν η υπογράμμιση της ανάγκης να δρομολογηθεί πολιτική αλλαγή αφού προηγήθηκε αναφορά στο ότι η κυβέρνηση διώχνει αντί να προσελκύει επενδυτές και επιχειρεί να φορτώσει στην επόμενη κυβέρνηση τις δικές της ευθύνες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!