Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Έθνος]: Αλλαξε χέρια για 40 εκατ. ευρώ το Taxibeat περνώντας στην Daimler
[Έθνος]: Αλλαξε χέρια για 40 εκατ. ευρώ το Taxibeat περνώντας στην Daimler

[Έθνος]: Αλλαξε χέρια για 40 εκατ. ευρώ το Taxibeat περνώντας στην Daimler


Στα χέρια της mytaxi, της θυγατρικής του Ομίλου Daimler, πέρασε το 100% της δημοφιλούς ελληνικής εφαρμογής Taxibeat, η οποία ιδρύθηκε το 2011 από τον Νίκο Δρανδάκη και δραστηριοποιείται εκτός της Ελλάδας και στο Περού.

Οπως ανακοίνωσε χθες η εταιρεία, με αυτήν την κίνηση η mytaxi ενοποιεί την παρουσία της στη διεθνή αγορά των αστικών μεταφορών και ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικής κλήσης και κράτησης ταξί στην Ευρώπη. Αν και αποφασίστηκε να μη γνωστοποιηθούν οι λεπτομέρειες της εξαγοράς, πληροφορίες θέλουν τη συμφωνία να έχει κλείσει κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα η εφαρμογή της Taxibeat διαθέτει μια βάση 8.000 εγγεγραμμένων οδηγών ταξί, ενώ χρησιμοποιείται από περίπου 540.000 πελάτες και είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι λήψεις της mytaxi διεθνώς ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια, ενώ έχει πάνω από 100.000 εγγεγραμμένους οδηγούς και διαθεσιμότητα σε περισσότερες από 50 πόλεις, σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες.

Νέες υπηρεσίες
Ανακοινώνοντας την εξαγορά μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο κ. Δρανδάκης σημείωσε ότι «η ομάδα των 56 εργαζομένων της Αθήνας σήμερα θα διπλασιαστεί μέσα στους επόμενους 10-12 μήνες, με έμφαση στο επιστημονικό προσωπικό, μηχανικούς, προγραμματιστές και designers.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!