Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Η τσαχπίνα γριά αποκαλύπτεται
[Espresso]: Η τσαχπίνα γριά αποκαλύπτεται

[Espresso]: Η τσαχπίνα γριά αποκαλύπτεται

❱❱ Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας των «Δέκα Μικρών Μήτσων» του Λαζόπουλου

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Είναι από τους ηθοποιούς που έζησαν και το πριν και το σήμερα των «Δέκα Μικρών Μήτσων» και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι παραμένουν αθώοι, αφελείς, πάντα γελαστοί, καταφερτζήδες, με μια παιδικότητα που δεν πεθαίνει, αλλά επιβιώνει σαν το ελληνικό δαιμόνιο!
Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει στην «Espresso» για τα συναισθήματα που του γεννήθηκαν όταν έβαλε ξανά τη μαύρη ρόμπα και το σάλι, για να υποδυθεί μοναδικά την τσαχπίνα γριά…

«Ο Λάκης λέει αλήθειες»

«Ξέφυγα μεμιάς από όλους και απ’ όλα! Μάρτιο του 1992 είχαμε μπει τότε στο πλατό, Μάρτιο του 2018 ο Λάκης και ο ΑΝΤ1 μάς έβαλαν ξανά στο στούντιο. Και ο κόσμος μάς αγάπησε ξανά κι αυτό φαίνεται από την αποδοχή» μας λέει με ενθουσιασμό και συνεχίζει: «Η σειρά “Δέκα Μικροί Μήτσοι” είναι για μένα προσωπικά αλλά και για την ελληνική τηλεόραση καταλυτική. Ο Λάκης τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από αυτό που έχουν περάσει όλοι όσοι έχουν προσφέρει σ’ αυτόν τον τόπο από το δικό τους μετερίζι. Από τα “ωσαννά” στο “άρον άρον, σταύρωσον αυτόν”. Αυτό ήταν μοιραίο. Είναι το ιδίωμα της φυλής μας η ζήλια, ο διχασμός. Αλλά ο πόλεμος δεν πτοεί τον Λάκη, γιατί ο Λάκης λέει αλήθειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!