Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Με την καρδιά μικρού παιδιού
[Espresso]: Με την καρδιά μικρού παιδιού

[Espresso]: Με την καρδιά μικρού παιδιού

Ο Αργύρης Ξάφης μιλάει για τον ρόλο του γιατρού που υποδύεται στη σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες»

Η φετινή του ερμηνεία στο σίριαλ του Alpha «Η λέξη που δε λες», όπου υποδύεται έναν ιδιόρρυθμο αγροτικό γιατρό, τον Μανώλη, έχει αποσπάσει θετικές κριτικές.
Ο Αργύρης Ξάφης συνεργάζεται πρώτη φορά με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη και μόνο καλά πράγματα έχει να πει για το έργο, που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του, ενώ ανακαλύπτει στοιχεία για τον αυτισμό (ιατρική κατάσταση για την οποία, στην ουσία, στη χώρα μας υπάρχει «σκοτάδι» και άγνοια).
«Για το πρόβλημα του αυτισμού δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ούτε πόσα παιδιά ταλαιπωρεί ούτε πόσο εξαπλωμένο είναι. Δυστυχώς, τα άτομα αυτά στη χώρα μας αντιμετωπίζονται ως μια αδύναμη κοινωνική ομάδα, ενώ -όπως διαπιστώνεται από τη σειρά- ο μικρός Παυλής, που πάσχει από αυτισμό, δεν έχει κάποια νοητική υστέρηση. Απλώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και τον κόσμο με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο, ενώ είναι μια μουσική ιδιοφυΐα. Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας περίεργος γιατρός, κυνικός τύπος, που ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Παυλή. Οταν το ανακαλύψει θα συγκλονιστεί, καθώς κατά βάθος έχει καρδιά μικρού παιδιού» αναφέρει ο αξιόλογος καλλιτέχνης και συνεχίζει:

«Στην Κρήτη έκατσα -σπαστά- έναν μήνα για τα γυρίσματα και τη λάτρεψα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!