Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
8 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Τέλος εποχής για τον Φουρθιώτη από το κανάλι του Ιβάν
[Espresso]: Τέλος εποχής για τον Φουρθιώτη από το κανάλι του Ιβάν

[Espresso]: Τέλος εποχής για τον Φουρθιώτη από το κανάλι του Ιβάν

❱❱ Τίτλους τέλους στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη ρίχνει με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, καθώς…

… απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο παρουσιαστής σε βάρος της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (πρώην Epsilon, νυν Open) και της Dimera του Ιβάν Σαββίδη.

Με την υπ’ αριθμόν 7738/2018 απόφαση το δικαστήριο έδωσε πλέον τη δυνατότητα στον τηλεοπτικό σταθμό να τον θέσει εκτός του δυναμικού του, καθώς έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για να κάνει δεκτή την αίτηση με την οποία ο παρουσιαστής ζητούσε την παραμονή του στο κανάλι, όπως προέβλεπε η τροποποιητική σύμβαση που φέρεται ότι είχε υπογράψει με τη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. στις 7 Αυγούστου του 2017.

Αλλωστε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του διατακτικού του δικαστηρίου, ο σταθμός έλυσε και επίσημα την πενταετή συνεργασία του με τον «Mr Aποκαλυπτικά» με μία και μόνη πρόταση. «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης, η συνεργασία του OPEN με τον κύριο Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του» ανέφερε χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση του καναλιού.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στις 9 Οκτωβρίου, οι δικηγόροι της Ραδιοτηλεοτπικής Α.Ε. και της Dimera είχαν αμφισβητήσει ευθέως την εγκυρότητα της επίμαχης σύμβασης του παρουσιαστή, υποστηρίζοντας ότι έλαβαν γνώση για την ύπαρξή της μόνο τον περασμένο Απρίλιο, όταν γνωστοποίησαν με εξώδικό τους στον Μένιο Φουρθιώτη την καταγγελία της σύμβασής του, καθώς η διοίκηση του σταθμού δεν επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!