Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 8 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Στα μαχαίρια γνωστός τραγουδιστής και ο μάνατζέρ του
[Espresso]: Στα μαχαίρια γνωστός τραγουδιστής και ο μάνατζέρ του

[Espresso]: Στα μαχαίρια γνωστός τραγουδιστής και ο μάνατζέρ του

❱❱ Πασίγνωστος τραγουδιστής «τα ‘σπασε» με τον μάνατζέρ του για ανεξόφλητο υπόλοιπο δανείου

Τραγουδιστής πρώτης γραμμής και γνωστός μάνατζερ βρίσκονται στα… μαχαίρια. Η κόντρα των δύο αντρών είναι οικονομική και αφορά ένα σεβαστό ποσό που δάνεισε ο καλλιτέχνης στον συνεργάτη του.

Ο γοητευτικός αοιδός, που απασχόλησε το πανελλήνιο πριν από καιρό με ένα προσωπικό του ζήτημα, γνωστός για την ευαισθησία και την ευγένειά του, δάνεισε 50.000 ευρώ στον μάνατζερ, όταν ο τελευταίος τού εξέφρασε το όνειρό του να ανοίξει μια επιχείρηση εστίασης στα νότια προάστια.

Tα έσοδα

Πράγματι, πήρε τα χρήματα και έστησε την επιχείρησή του, η οποία αγκαλιάστηκε από τον κόσμο της περιοχής. Μάλιστα, από τα έσοδα άρχισε σιγά σιγά να ξεπληρώνει το χρέος προς τον ευεργέτη του. Παράλληλα, του έκλεινε lives σε όλη την Ελλάδα αλλά και συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά, εκπληρώνοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του απέναντι στον διάσημο εργοδότη του.

Η ρήξη μεταξύ τους ήρθε στην εκκαθάριση του ανεξόφλητου ποσού. Ο δανειστής επέμενε ότι το ποσό ήταν περίπου 13.000 ευρώ, ενώ ο δανειζόμενος ισχυριζόταν πως του χρωστούσε μόλις 7.000 ευρώ. Η απόκλιση ήταν μεγάλη. Κανείς όμως δεν έκανε πίσω.

Καθένας διεκδικούσε το συγκεκριμένο ποσό με σθένος και τσαμπουκά, ώσπου η σχέση τους -προσωπική κι επαγγελματική- οξύνθηκε σε σημείο ο τραγουδιστής να τον απολύσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!