Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: «Συνήγορος» της κόρης του ο Λυκουρέζος
[Espresso]: «Συνήγορος» της κόρης του ο Λυκουρέζος

[Espresso]: «Συνήγορος» της κόρης του ο Λυκουρέζος

❱❱ Πήρε θέση στον «πόλεμο» της Μαρίας Ελένης με την αδελφή της για τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σύμμαχος της κόρης του Μαρίας Ελένης στον «πόλεμο» εξωδίκων με τη Μάρθα Κουτουμάνου. Για ρούχα, αντικείμενα, ακόμα και… κεράκια της Ζωής Λάσκαρη, που μοιράστηκαν δίκαια μεταξύ των δύο ετεροθαλών αδελφών, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος σε τηλεοπτική παρέμβαση χθες στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τη Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τις μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τις αγαπούσα και τις αγαπώ. Η Μάρθα μεγάλωσε στο Πόρτο Ράφτη, εκεί τη φιλοξενούσαμε, εκεί κοιμόταν και δεν προσέφερε τίποτα οικονομικά, γιατί δεν εργαζόταν, ενώ η Μαρία Ελένη έμενε σε σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς» ανέφερε ο δικηγόρος, αποκαλύπτοντας: «Ηρεμότατα και ωραιότατα έγινε η διανομή όλων των πραγμάτων (σ.σ.: της Ζωής Λάσκαρη) μεταξύ της Μάρθας και της Μαρίας Ελένης, με τη δική μου παρουσία, αλλά και του κοινού τους φίλου Μάκη Σούλη. Καθεμιά επέλεγε με απόλυτη συμφωνία τα πράγματα και τα ρούχα που ήθελε να πάρει. Ακόμα, μικροαντικείμενα και κεράκια».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Η αρχική συμφωνία των κοριτσιών για το εξοχικό ήταν να πωληθεί ή να μισθωθεί. Η Μάρθα ξαφνικά αποφάσισε να μείνει σε αυτό και επί δύο χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στη συνιδιοκτήτρια, που είναι η Μαρία Ελένη, γι’ αυτό η δεύτερη κατέφυγε στο δικαστήριο για να μην προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας η ίδια εκεί, παρότι είχε κάθε δικαίωμα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!