Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «κόπηκε» από κεραυνό!
[Espresso]: Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «κόπηκε» από κεραυνό!

[Espresso]: Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «κόπηκε» από κεραυνό!

Τι ήταν να «κοπεί» ξαφνικά η μετάδοση του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1; «Εσπασαν» τα τηλέφωνα στο κέντρο του καναλιού, αφού οι τηλεθεατές είδαν στη θέση της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της τους… «Κωνσταντίνο και Ελένη».
Οπως μας πληροφόρησαν άνθρωποι από τον ΑΝΤ1, η διακοπή μετάδοσης οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε -εξαιτίας της πτώσης κεραυνών και της έντονης κακοκαιρίας- σε υποσταθμό της ΔΕΗ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του στούντιο. Αποτέλεσμα; Δεν μπορούσε να γίνει αναμετάδοση του σήματος, οπότε οι τηλεθεατές έμειναν με την απορία και η εκπομπή χωρίς φινάλε.
Βέβαια, ως άψογη επαγγελματίας, η Φαίη παρέμεινε στο πόστο της μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πρωινού», περιμένοντας νεότερα για τη βλάβη, η οποία ενδεχομένως να διορθωνόταν, οπότε θα έπρεπε να βγουν ξανά στον αέρα.
Μάλιστα, το team έκανε μια μικρή σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε πώς θα συνεχιζόταν η εκπομπή, στην περίπτωση που το σήμα επέστρεφε.
Οπως αποδείχτηκε, όμως, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο απλό, με αποτέλεσμα οι τεχνικοί της ΔΕΗ να καθυστερήσουν στην αποκατάστασή του. Ετσι η Σκορδά και η ομάδα της δεν αποχαιρέτησαν το κοινό τους, όπως συνηθίζουν κάθε μέρα.
Τεριάννα Παππά

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!