Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Πυρά Τζιόβα στον Καλατζή! «Είναι δόλιος και αληταράς»
[Espresso]: Πυρά Τζιόβα στον Καλατζή! «Είναι δόλιος και αληταράς»

[Espresso]: Πυρά Τζιόβα στον Καλατζή! «Είναι δόλιος και αληταράς»

❱❱ Τον κατηγορεί ότι δεν τον πλήρωσε ❱❱ Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση απαντά ο σκηνοθέτης

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ορέστης Τζιόβας ξεσπά δημόσια εναντίον του σκηνοθέτη και παραγωγού Παντελή Καλατζή, χαρακτηρίζοντάς τον με σκληρά λόγια. «Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook, εξηγώντας το γιατί.
«Πριν από δυόμισι χρόνια συμμετείχα σε μια ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Θανάσης Τότσικας. Η ταινία ήταν παραγωγή της Showtime Productions και είχε συγχρηματοδότες και άλλους φορείς, όπως Nova, ΕΡΤ κ.ά.
Ο άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ο Παντελής Καλατζής, πασίγνωστος για την αφερεγγυότητά του, για την οποία και θέλω να μιλήσω δημοσίως. Η συμφωνία μου ήταν να λάβω την αμοιβή μου με τη λήξη των γυρισμάτων και δεν υπήρχε κάποιος όρος που να αφορούσε την τύχη της ταινίας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων» ανέφερε στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.
«Ο Παντελής Καλατζής εδώ και δυόμισι χρόνια μάς δουλεύει ψιλό γαζί σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται/δίνετε. Κάθε εβδομάδα που τον ενοχλούσα στην αρχή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ζήτησα τα συμφωνηθέντα η απάντηση ήταν “Από Δευτέρα θα κοιτάξω να σε τελειώσω”, “Την άλλη εβδομάδα θα σε τελειώσω” κ.λπ., κ.λπ.
Αφορμή αυτής της δημοσίευσης είναι η τελευταία μου προσπάθεια να πάρω τα χρήματά μου, όπου και έθεσα το θέμα άμεσης ανάγκης για λόγους υγείας, και η απάντηση που έλαβα ήταν καθησυχαστική και πως θα με βοηθήσει αφού υπάρχει ανάγκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!