Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Νέο επεισόδιο στη μακρόχρονη δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του Λίλα Μπάρλα
[Espresso]: Νέο επεισόδιο στη μακρόχρονη δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του Λίλα Μπάρλα

[Espresso]: Νέο επεισόδιο στη μακρόχρονη δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του Λίλα Μπάρλα

Μόνιμοι «κάτοικοι» των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων έχουν γίνει ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, ο Ηλίας Κρασσάς, και η πρώην σύζυγός του Λίλα Μπάρλα.
Σε ακόμη ένα επεισόδιο της μακρόχρονης δικαστικής διαμάχης τους, ο επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Fresh βρέθηκε πάλι στο εδώλιο, αυτή τη φορά με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής και της σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση αφορά περιστατικό του 2011, όμως για τέταρτη φορά ζητήθηκε αναβολή, χωρίς να εμφανιστεί κανείς από τους δύο εμπλεκομένους.

Δικαιολογία

«Μας δήλωσε χθες η κυρία Μπάρλα ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Δεν ξέρω αν έχει πάει σε νοσοκομείο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να έρθει εδώ. Και θέλει να βρίσκεται στη δίκη για να καταθέσει και η ίδια, αφού είναι η παθούσα. Εχουμε ενημερώσει την άλλη πλευρά» ανέφερε η συνήγορός της.
Πρόεδρος: Εχει απουσιάσει κι άλλες φορές όμως…
Δικ. Κρασσά: Είμαστε σε προσπάθεια να βρεθεί λύση. Υπάρχει και συμφωνητικό.
Δικ. Μπάρλα: Ναι… Οχι ακριβώς. Ισως τα βρούμε.
Εισαγγελέας: Ναι, αλλά πρέπει να έρθει η ίδια να το υποστηρίξει. Είναι από το 2011 η υπόθεση και δεν έχει δικαστεί σε πρώτο βαθμό. Από την άλλη πλευρά, είναι η πρώτη φορά που ζητείται αναβολή στο πρόσωπο της μηνύτριας, όποτε πρέπει να τη δώσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!