Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: «Φλερτ» Alpha με Λάκη
[Espresso]: «Φλερτ» Alpha με Λάκη

[Espresso]: «Φλερτ» Alpha με Λάκη

❱❱ Οι σχέσεις του με τον Κοντομηνά και η στήριξη στα δύσκολα από τον Ιβάν Σαββίδη

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ολο και πιο έντονα ακούγεται το τελευταίο διάστημα στην τηλεοπτική αγορά ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «φλερτάρει» πάλι με τον Alpha, καθώς οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά έχουν πλέον αποκατασταθεί πλήρως!
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι μέσα από το κανάλι που ζητούν επίμονα την επιστροφή του δημοφιλούς καλλιτέχνη σε αυτό. Διότι, κακά τα ψέματα, ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν μέρος της ταυτότητας του σταθμού κι εκείνος που έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να… χορεύουν τσάρλεστον.

Από την πλευρά του ο «Mr Αλ Τσαντίρι», όπως λέει τουλάχιστον το στενό περιβάλλον του, ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ πάντα δήλωνε ότι δεν τον αφορούν αυτά που λένε οι άνθρωποι πάνω στον θυμό τους, αφού έχει μάθει ότι ο χρόνος είναι αυτός που δείχνει τελικά τα πραγματικά συναισθήματα, τον σεβασμό και την αλήθεια.

Αλλωστε, τόσο ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει σταθεί δίπλα στον Λάκη, στηρίζοντάς τον σε προσωπικά προβλήματα που περνάει με γενναιότητα τα τελευταία χρόνια, όσο και ο Λαζόπουλος βρίσκεται πάντα κοντά σε πολύ ιδιαίτερες ανθρώπινες στιγμές του προέδρου του Alpha. Κι αυτά δεν σβήνονται. Διότι, πέρα από τις όποιες επαγγελματικές διαφορές, υπάρχουν πάντα το ανθρώπινο στοιχείο και η συνολική προσφορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!