Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Η «έκρηξη» της Μαρίας Μπάρκουλη
[Espresso]: Η «έκρηξη»  της Μαρίας Μπάρκουλη

[Espresso]: Η «έκρηξη» της Μαρίας Μπάρκουλη

Το ξέσπασμα της συζύγου του αείμνηστου ηθοποιού για την πρόσφατη περιπέτεια του Σταύρου Μαυρίδη! «Ετσι θα καταντούσε ο Ανδρέας αν δεν βρισκόμουν στον δρόμο του»

Εξω φρενών έγινε η Μαρία Μπάρκουλη με την περιπέτεια του Σταύρου Μαυρίδη, του οποίου η πενθήμερη εξαφάνιση αποκάλυψε το τεράστιο προσωπικό και επαγγελματικό δράμα.

Από τον Αλκίνοο Μπουνιά

Ο ξεχασμένος απ’ όλους ηθοποιός, που χάθηκε για κάποια 24ωρα έχοντας τη σκέψη της αυτοκτονίας στο μυαλό του, έκανε τη σύζυγο του Ανδρέα Μπαρκουλη να ξεσπάσει εναντίον του υπουργείου Πολιτισμού και άλλων καλλιτεχνικών σωματείων, λέγοντας πως τέτοια τύχη θα είχε και ο Ανδρέας της αν δεν την είχε γνωρίσει.

«Το υπουργείο Πολιτισμού, που κάθε άλλο παρά πολιτισμού είναι… πού, στο διάολο, είναι; Αχρηστα τομάρια, έτσι θα πήγαινε και ο Ανδρέας, αν δεν βρισκόμουν στον δρόμο του. Ελεεινοί καρεκλοκένταυροι, κωλοσωματεία ανύπαρκτα, κάντε κάτι επιτέλους» έγραψε με το γνώριμο ύφος της στη σελίδα της στο facebook μιλώντας για ακόμη μια φορά έξω από τα δόντια.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η κυρία Μπάρκουλη δεν δίστασε να καταφερθεί πιο συγκεκριμένα εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τονίζοντας πως δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό για την υποστήριξη των καλλιτεχνών που έχουν ανάγκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!