Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Το δράμα του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη και της συζύγου του!
[Espresso]: Το δράμα του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη και της συζύγου του!

[Espresso]: Το δράμα του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη και της συζύγου του!

Περίμεναν με λαχτάρα τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους. Ομως δεν πήγαν όλα κατ’ ευχήν και ξεκίνησε ο γολγοθάς τους. Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης και η συνάδελφος και σύζυγός του Εφη Κόντα δεν βίωσαν μόνο την απώλεια του μωρού τους στον 7ο μήνα της κύησης, αλλά είχαν να αντιμετωπίσουν κι ένα σύστημα υγείας διαλυμένο, που τους έφερε αντιμέτωπους με τραγικές καταστάσεις, όπως το γεγονός ότι ο νοσοκόμος είχε τυλιγμένο το έμβρυο μέσα σε μια πράσινη σακούλα σκουπιδιών για τη μεταφορά του!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Την αγανάκτησή του για όλα όσα πέρασε το ζευγάρι περιέγραψε ο ίδιος ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο facebook συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή του. Οπως εξηγεί, «έπειτα από το καθιερωμένο υπερηχογράφημα (στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα) διαπιστώθηκε αυξημένο αυχενικό υγρό.
Μας συστήθηκε να επισκεφθούμε ειδικό προγενετιστή. Εκείνος διαπίστωσε αυξημένη αυχενική διαφάνεια (7.5 mm) χωρίς όμως περαιτέρω ευρήματα. Εκτοτε ξεκίνησε ο γολγοθάς μας».

Ο Χάρης Τζωρτζάκης αναφέρει ότι αφού έγινε λήψη τροφοβλάστη δεν υπήρξε κάποιο εύρημα. «Συνεχίσαμε την κύηση κάνοντας εξειδικευμένες εξετάσεις. Η διαδικασία εκτός από ψυχοφθόρος ήταν και τρομερά δαπανηρή (σύνολο 5.000 ευρώ, από τα οποία το ταμείο δεν καλύπτει ούτε μισό ευρώ)».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!