Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 0 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Ο αστυνόμος με τα δύο «πρόσωπα»!
[Espresso]: Ο αστυνόμος με τα δύο «πρόσωπα»!

[Espresso]: Ο αστυνόμος με τα δύο «πρόσωπα»!

❱❱ Η «Espresso» διείσδυσε στο μυαλό του Στέφανου Σκουτέλα που, όταν αφήνει πίσω του το Τμήμα, «φωτίζει» ως ψυχολόγος τις ανθρώπινες ψυχές

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Ηρωα της θρυλικής αστυνομικής σειράς «CSI» θυμίζει ο Στέφανος Σκουτέλας. Ενώ είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, καθώς είναι ταυτόχρονα και διακεκριμένος ψυχολόγος, έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε λογής ανθρώπινη συναισθηματική διαταραχή ή πρόβλημα στη συμπεριφορά.

Ο ίδιος συνδυάζει άριστα τη διπλή επαγγελματική ιδιότητα του αστυνομικού και του ψυχολόγου, αφού η ενασχόλησή του με την Ψυχολογία δεν σχετίζεται απαραίτητα με την υπηρεσία του. Ομως λειτουργεί σίγουρα ως ένα επιπλέον εφόδιο. Και σίγουρα του προσθέτουν δυνατότητες οι σπουδές του στο τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και η μετεκπαίδευση που έχει κάνει στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Επίσης είναι απόφοιτος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών και πτυχιούχος καθηγητής της Θεολογίας!

«Η μεν Αστυνομία, λόγω της ιδιομορφίας του αντικειμένου της, φέρνει τον αστυνομικό σε επαφή με τους πιο στυγερούς εγκληματίες αλλά και τους κάλλιστους των ανθρώπων. Οι διαφορετικές αυτές προσωπικότητες απαιτούν η καθεμία τον δικό της χειρισμό. Γι’ αυτό η επιστημονική μου κατάρτιση στην Ψυχολογία μού παρέχει τη δυνατότητα να κατανοώ και να αντιλαμβάνομαι κάθε συνομιλητή μου, κι έτσι να ενεργώ ταχύτερα και καλύτερα στη διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης» εξηγεί στην «Espresso» ο αστυνομικός με βαθμό Αστυνόμου Β’.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!