Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Αντεπίθεση Βαρδινογιάννη στον πόλεμο με την Αλιμόνου
[Espresso]: Αντεπίθεση Βαρδινογιάννη στον πόλεμο με την Αλιμόνου

[Espresso]: Αντεπίθεση Βαρδινογιάννη στον πόλεμο με την Αλιμόνου

❱❱ Φουντώνει ο δικαστικός πόλεμος! Απάντηση του Παύλου Βαρδινογιάννη σε όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του Τζίνα Αλιμόνου

Με την υποβολή μήνυσης του επιχειρηματία Παύλου Βαρδινογιάννη κατά της πρώην συζύγου του Τζίνας Αλιμόνου αναμένεται να φουντώσει η δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Ηδη, ο γνωστός επιχειρηματίας απάντησε στους ισχυρισμούς της πρώην ηθοποιού ότι δεν της έχει καταβάλει ολόκληρο το ποσό της διατροφής που όριζε η δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, αλλά μέρος της.

Ολα άρχισαν με σχετική μήνυση που υπέβαλε η κυρία Αλιμόνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού. Ωστόσο, με δικόγραφο που κατέθεσε ο κ Βαρδινογιάννης στις 2 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, περνά στην αντεπίθεση και αντιτείνει ότι με προσωρινή διαταγή η διατροφή ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου, δηλαδή συνολικά 18.000 ευρώ, αντί για 34.500 που αναφερόταν στην προηγούμενη απόφαση. Με το ίδιο δικόγραφο ορίζεται το δικαίωμα επικοινωνίας του με τα παιδιά του σε 25 συνεχείς ημέρες από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, αντί για δύο δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Διατροφή

Εχοντας στη νομική φαρέτρα του αυτό το δεδομένο, ο Παύλος Βαρδινογιάννης προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει άμεσα και ο ίδιος μήνυση κατά της Τζίνας Αλιμόνου και μάλιστα για κακούργημα, καθώς υποστηρίζει πως έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!