Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Espresso]: Η «άγνωστη» κόμισσα της Κέρκυρας
[Espresso]: Η «άγνωστη» κόμισσα της Κέρκυρας

[Espresso]: Η «άγνωστη» κόμισσα της Κέρκυρας

❱❱ Ο αδελφός της Βλαχοπούλου, Σπύρος, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή της «Κόμισσας της Κέρκυρας»

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Αγνωστες πτυχές από τη ζωή της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένας από τους πιο δικούς της ανθρώπους.

Ο τέταρτος κατά σειρά αδελφός της σπουδαίας ηθοποιού Σπύρος Βλαχόπουλος ξεφυλλίζει το άλμπουμ των αναμνήσεών του και μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για τη δική του Ρένα! Αναφέρεται στους έρωτες και στους γάμους της, στη φήμη που την ακολουθούσε ότι ήταν τσιγκούνα και στη βοήθεια που είχε προσφέρει στον Χρόνη Εξαρχάκο όταν εκείνος αρρώστησε από καρκίνο, ενώ αποκαλύπτει πώς αντέδρασε η σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των γονιών τους το 1940 και πώς γλίτωσε η ίδια από θαύμα σε έναν βομβαρδισμό.

Ο κυρ Σπύρος, όπως τον αποκαλούν, είναι ο τελευταίος από τα αδέλφια που είναι εν ζωή και μένει στην Ελλάδα. «Ο μικρότερος αδελφός μου ζει στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια. Τα υπόλοιπα έξι αδέλφια μας έχουν πεθάνει» λέει συγκινημένος. Η οικογένεια Βλαχοπούλου, με καταγωγή από την Κέρκυρα, θεωρούνταν από τις σπουδαιότερες του νησιού των Φαιάκων, με μεγάλη περιουσία σε γη και όχι μόνο. «Η οικογένειά μας είχε τεράστιες εκτάσεις, τις οποίες οι γονείς μου είχαν δώσει σε ακτήμονες για να τις καλλιεργούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ESPRESSO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!