Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [ΕΡΤ]: You Want To Be The Person You Are?
[ΕΡΤ]: You Want To Be The Person You Are?

[ΕΡΤ]: You Want To Be The Person You Are?

Αυτή τη Κυριακή 23 Οκτωβρίου, τo Booze Cooperativa παρουσιάζει την Άντζελα Λαμπριανίδου και την performance «You want to be the the person you are?» η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα του 8ήμερου workshop με τίτλο Appointment on Stage.

H τεχνική που εφαρμόστηκε στο workshop “Appointment on Stage” είναι ένα χορογραφικό ραντεβού με τον απέναντι σου αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό και τις βαθύτερες αναζητήσεις σου.
Τέσσερις (4) περφόρμερ διαφορετικής ηλικίας χρησιμοποιούν λέξεις από 5 διαφορετικές γλώσσες με βασική την αγγλική.
Πειραματίζονται, γνωρίζουν, αισθάνονται και εναρμονίζουν τις αισθήσεις, το πνεύμα με το σώμα τους, δημιουργώντας ένα ενοποιημένο σύνολο. «I trust you to be the dance, the kiss, the moi.»
Όλοι μας έχουμε κάποτε νιώσει ανοίκεια σε μια ορισμένη κατάσταση, πόλη ή χώρα ή ακόμη και μες στα όρια του ίδιου μας του εαυτού. Η performance “Appointment on Stage” λειτουργεί ως ένα επί σκηνής ραντεβού με την διαυγή ευσυνείδητη όψη μας, αναπλάθοντας λέξεις και σύμβολα μέσω της σωματικής κίνησης.

Η Άντζελα Λαμπριανίδου με αυτή την νέα ιδέα δίνει την ευκαιρία σε χορευτές αλλά και στο κοινό να ανακαλύψουν το βαθύτερο είναι τους και να επαναπροσδιορίσουν το συνειδητό σώμα ”I want to be the person I am.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!