Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Βούτσης: Στη Βουλή θα κριθούν οι όποιες διευρύνσεις του φάσματος των συνεργασιών (audio)
[ΕΡΤ]: Βούτσης: Στη Βουλή θα κριθούν οι όποιες διευρύνσεις του φάσματος των συνεργασιών (audio)

[ΕΡΤ]: Βούτσης: Στη Βουλή θα κριθούν οι όποιες διευρύνσεις του φάσματος των συνεργασιών (audio)

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταία διάστημα στο πολιτικό σκηνικό πρέπει να τα εντάξουμε στο μεγάλο κάδρο που περιλαμβάνει τη Σύνοδο Κορυφής στην οποία κρίνεται οριστικά η επιτυχία της εξόδου της Ελλάδας από το πρόγραμμα, αλλά και την έντονη συζήτηση για το προσφυγικό με τις σοβαρές επιφυλάξεις, αλλά και τα παρεπόμενα στην πολιτική ζωή, όπου προφανώς υπάρχουν ισχυρές αντιπαραθέσεις με αφορμή και τη διάσταση απόψεων για την ιστορική συμφωνία με την ΠΓΔΜ, μια συμφωνία με καλές προοπτικές για την χώρα στα Βαλκάνια αλλά και την Ευρώπη.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής,Νίκος Βούτσης μιλώντας στο Πρώτο πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή, συμπληρώνοντας ότι αυτό είναι το κάδρο, οι αντιπαραθέσεις είναι εύλογες αφού υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αυτό που δεν είναι εύλογο -επεσήμανε- είναι η προσπάθεια από μικρές ομάδες για βίαια επεισόδια. Όπως κατά του κ. Μπουτάρη, του Μνημείου για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη, τα επεισόδια γύρω από τη Βουλή την ημέρα συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας, ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι δεν χρειάζονται ούτε σιωπές, ούτε επιλεκτικές αντιμετωπίσεις, ούτε συμψηφισμοί. Πρέπει όλος ο χώρος του ευρύτερου δημοκρατικού τόξου και πλαισίου να λειτουργεί με έναν τρόπο απολύτως αποφασιστικό, αποδοκιμασίας τέτοιων ενεργειών βίας και εκφοβισμού και κατά μόνας και εν συνόλω για το πολιτικό σύστημα, συμπλήρωσε ο κ.Βούτσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!