Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Τόσκας: Η ΝΔ τι στάση κρατά για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς στη Β. Ελλάδα;
[ΕΡΤ]: Τόσκας: Η ΝΔ τι στάση κρατά για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς στη Β. Ελλάδα;

[ΕΡΤ]: Τόσκας: Η ΝΔ τι στάση κρατά για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς στη Β. Ελλάδα;

Να ξεκαθαρίσει τη στάση της σε σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, κάλεσε τη ΝΔ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων της βουλευτού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγας Κεφαλογιάννη, για την ανομία στο Πεδίον του Άρεως και τα Εξάρχεια.

«Υπάρχουν προβλήματα στην πόλη και συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών, ή προβλήματα που αναφύονται κάθε τόσο. Δεν είπαμε ότι έχουν μηδενιστεί τα προβλήματα κι ούτε υπάρχει μέρος του κόσμου, όπου δεν υπάρχουν προβλήματα» ανέφερε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε: «Αλλά ας συζητήσουμε λίγο για ζητήματα που έχουν προκύψει αυτές τις μέρες, και για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς που υπάρχει κυρίως στη Β. Ελλάδα. Η ΝΔ τι στάση κρατά; Καταδικάζει τη βία κατά το δοκούν. Το «Πρώτο Θέμα» – ξέρετε τι γίνεται με τη συγκεκριμένη εφημερίδα και ποιον εξυπηρετεί, απειλεί με κρεμάλες τον πρωθυπουργό. Θέλετε εσείς να είστε ουρά της ακροδεξιάς;».

Ο αναπληρωτής υπουργός εξαίρεσε την κ. Κεφαλογιάννη και πάρα πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από αυτή τη λογική, ωστόσο, είπε προς τη βουλευτή της ΝΔ: «Υπάρχουν άλλοι στην παράταξή σας που καλοβλέπουν την ακροδεξιά. Νομίζετε ότι θα κερδίσετε από ένα κλίμα αποσταθεροποίησης; Δεν κερδίζει η Δημοκρατία, δεν κερδίζει κανένας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!