Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[ΕΡΤ]: Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[ΕΡΤ]: Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, για την Τρίτη το απόγευμα.

Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής , δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ, καθώς και οι εταιρείες ‘Αλτερ Έγκο και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.

Οι αιτήσεις, επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων.

Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις και δημοσιεύματα που αφορούν λειτουργούς της Δικαιοσύνης και ειδικότερα, σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, στα όσα αναφέρονται σε δικαστικό λειτουργό, μέλος της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που χειρίζεται την υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών, αντέδρασε με δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. «Ως υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχω ήδη προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, σε ενέργειες που οδηγούν στην διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν την Δικαιοσύνη.

Σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!