Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [ΕΡΤ]: Θεσσαλικό Θέατρο: Πρεμιέρα με «Οφσάιντ»
[ΕΡΤ]: Θεσσαλικό Θέατρο: Πρεμιέρα με «Οφσάιντ»

[ΕΡΤ]: Θεσσαλικό Θέατρο: Πρεμιέρα με «Οφσάιντ»

«Το «Οφσάιντ» του Σ. Μπελμπέλ δεν είναι ένα έργο για την κρίση με τη λογική της οικονομικοπολιτικής διάστασης του ζητήματος, στην πραγματικότητα είναι ένα έργο για την κρίση μέσα στην οικογένεια».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στην κ. Σοφία Καραγιάννη πού έχει τη σκηνοθεσία στο εξαιρετικό έργο του Ισπανού Σέρτζι Μπελμπέλ και θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου και μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα μεθαύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, κάνοντας έναρξη των παραστάσεων της Χειμερινής περιόδου 2016-2017.
Η κ. Καραγιάννη, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο Σάπκα, την πρόεδρο του Θεσσαλικού Θεάτρου Βιβή Τσεκούρα καθώς και την Καλλιτεχνική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν, πρόσθεσε για το έργο ότι «η οικονομική ύφεση πυροδοτεί τα προβλήματα που υπάρχουν στον πυρήνα του οικογενειακού ιστού και τα βγάζει στην επιφάνεια με τη μορφή ενός αστείου οικογενειακού δράματος. Ένα ζευγάρι αστών που δεν θέλει να στερηθεί τις ανέσεις του, μια χαρισματική κόρη που θέλει να σπουδάσει στην Αμερική, ένας παππούς δύστροπος και σοφός και ένας μετανάστης, όχι απ’ αυτούς που τους διώχνει κάποιος πόλεμος, αλλά από τα εκατομμύρια των μεταναστών που ψάχνουν μια καινούργια πατρίδα προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!