Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Στον τηλεμαραθώνιο αγάπης της UNICEF και της ΕΡΤ οι κοινωνικές δομές της Κατερίνης
[ΕΡΤ]: Στον τηλεμαραθώνιο αγάπης της UNICEF και της ΕΡΤ οι κοινωνικές δομές της Κατερίνης

[ΕΡΤ]: Στον τηλεμαραθώνιο αγάπης της UNICEF και της ΕΡΤ οι κοινωνικές δομές της Κατερίνης

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος «Τηλεμαραθώνιος αγάπης» της UNICEF από την ΕΡΤ, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στην παιδική φτώχεια.

Όπως αναφέρει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) – Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ : «Οι κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου έχουν επιλεχθεί από την UNICEF και την ΕΡΤ ως ένας από τους σταθμούς του «Τηλεμαραθώνιου αγάπης» και το βράδυ της Δευτέρας η μαγευτική ομορφιά αυτής της ξεχωριστής γωνιάς της πόλης μας, θα κάνει τον γύρο του κόσμου, προτρέποντας  τους πολίτες να ανταποκριθούν στο ανθρωπιστικό κάλεσμα και να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή.

Για το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα –παραδοσιακά, ομαδικά παιχνίδια από αυτά που παίζαμε στις αυλές των σπιτιών μας όταν ήμασταν μικροί- στο οποίο θα κληθούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά της πόλης της Κατερίνης χτίζοντας στο κέντρο της αυλής του Καπνικού Σταθμού ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά από γάλα».

Συνεχίζοντας η ΕΟΔνΠ αναφέρει: «Παράλληλα θα κληθούν όλοι οι πολίτες να προσφέρουν λίγα τρόφιμα για το Κοινωνικό  Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ το οποίο τροφοδοτεί σε μόνιμη βάση 107 οικονομικά ανήμπορες οικογένειες, με 35 κιλά τρόφιμα κάθε μήνα, στις οποίες μεγαλώνουν περισσότερα από 150 ανήλικα παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!