Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Στον ΟΛΠ ο Κ. Μητσοτάκης: Πρέπει να υπάρχει σταθερό επενδυτικό πλαίσιο (video)
[ΕΡΤ]: Στον ΟΛΠ ο Κ. Μητσοτάκης: Πρέπει να υπάρχει σταθερό επενδυτικό πλαίσιο (video)

[ΕΡΤ]: Στον ΟΛΠ ο Κ. Μητσοτάκης: Πρέπει να υπάρχει σταθερό επενδυτικό πλαίσιο (video)

Στον Πειραιά βρέθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΛΠ με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το «μάστερ πλαν» του Οργανισμού και τις επενδύσεις.

«Πολύ επιτυχημένη ξένη επένδυση η Cosco»

Τις εγκαταστάσεις της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος ένα μεγάλο τμήμα του Πειραιά, γεγονός που, όπως λένε από τη ΝΔ, μπλοκάρει το επενδυτικό σχέδιο του ΟΛΠ.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ στη διοίκηση του ΟΛΠ, «δεν πρέπει η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την καθυστέρηση επενδύσεων», όμως τόνισε θα πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισορροπία μεταξύ της ανάγκης να προστατευθεί ο πολιτιστικός θησαυρός μας, και να μην αποτελεί αυτό εμπόδιο στη δρομολόγηση επενδύσεων.

Η δεύτερη πάγια θέση της ΝΔ που εξέφρασε ο κ. Μητσοτάκης είναι πως οι κανόνες του παιχνιδιού από το κράτος δεν πρέπει να αλλάζουν εκ των υστέρων. Να υπάρχει δηλαδή ένα σταθερό επενδυτικό πλαίσιο. Ο ίδιος δήλωσε τη στήριξή του στην επένδυση, λέγοντας πως έχει δημιουργήσει πολλές καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα δημιουργήσει κι άλλες στο μέλλον.

«Θεωρούμε την ιστορία της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, ως μια πολύ επιτυχημένη ξένη επένδυση η οποία έγινε στη χώρα μας, μάλιστα σε δύσκολες συγκυρίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!