Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Π. Σκουρλέτης: «Είναι ανάγκη να υπάρξει ένα ενιαίο πολιτικό κέντρο εντός του κόμματος» (audio)
[ΕΡΤ]: Π. Σκουρλέτης: «Είναι ανάγκη να υπάρξει ένα ενιαίο πολιτικό κέντρο εντός του κόμματος» (audio)

[ΕΡΤ]: Π. Σκουρλέτης: «Είναι ανάγκη να υπάρξει ένα ενιαίο πολιτικό κέντρο εντός του κόμματος» (audio)

Το συνέδριο κάλυψε τις ανάγκες σχετικά με τον κομματικό οργανισμό, την ανανέωση της ηγεσίας, την ανάγκη για σοβαρή συζήτηση της πρόσφατης εμπειρίας, αλλά και την προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα που έχουμε από δω και μπρος, δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη τόνισε ότι οι τοποθετήσεις και οι παρεμβάσεις είχαν κυρίως να κάνουν με ζητήματα που σχετίζονται τόσο με τα σημερινά προβλήματα, αλλά και πώς τελικά αυτά εντάσσονται σε μια γενικότερη στρατηγική θεώρηση των πραγμάτων, και σε σχέση με την Ευρώπη, κατά πόσο μια αριστερή δύναμη που έχει ένα διαφορετικό όραμα και ορίζοντα είναι αναγκασμένη να εφαρμόζει πράγματα που δεν είναι στη δική της αντίληψη.

Σχετικά με τη δήλωσή του ότι το πρόγραμμα (σε ό,τι αφορά την οικονομία της χώρας) δεν βγαίνει, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι αυτό που είπε είναι ότι κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι το πρόγραμμα αυτό βγαίνει. Και θεωρώ, πρόσθεσε, ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάποιες ψεύτικες βεβαιότητες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!