Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Σκληρή αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη για αξιολόγηση και εγκληματικότητα (video)
[ΕΡΤ]: Σκληρή αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη για αξιολόγηση και εγκληματικότητα (video)

[ΕΡΤ]: Σκληρή αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη για αξιολόγηση και εγκληματικότητα (video)

Σκληρή κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ώρα του Πρωθυπουργού, της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της ΝΔ για την εγκληματικότητα. Βολές εκατέρωθεν για τα ταξίδια του κ.Τσίπρα στο Παρίσι και του κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο. Υψηλοί τόνοι στο θέμα της αξιολόγησης, με τον πρωθυπουργό να καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση μομφής. 

Στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε υψηλούς τόνους, είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή ξέρετε ότι βρίσκεστε σε πραγματικό στρατηγικό αδιέξοδο, πηγαίνετε στο Βερολίνο προκειμένου να δημιουργήσετε ένα κλίμα επιβαρυντικό τη στιγμή που ελληνική κυβέρνηση κάνει τη μεγάλη προσπάθεια προς όφελος του ελληνικού λαού εις βάρος της κυβέρνησης. Πιστεύεται ότι αυτό θα σας το πιστώσει θετικά ο ελληνικός λαός; Σας προκαλώ, αν ο στόχος σας ήταν να τους πείτε βαστάτε να μην κλείσει και εμείς θα τους ρίξουμε, είστε γελασμένο. Καταθέστε λοιπόν πρόταση μομφής τώρα. Αν έχετε την εντιμότητα καταθέστε πρόταση μομφής, θα διαπιστώσετε για άλλη μια φορά πόσο αρραγείς είμαστε, πόσο ενωμένοι είμαστε και πόσο αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια».

Ο πρωθυπουργός στην πρωτολογία του χαρακτήρισε ανεπίκαιρη την ερώτηση για την εγκληματικότητα που κατέθεσε ο πρόεδρος ΝΔ λέγοντας πως «προφανώς οι επικοινωνιολόγοι που προσπαθούν να του φτιάξουν το προφίλ, και πράγματι έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, του συνέστησαν ότι πρέπει να αναδείξει την ατζέντα του φόβου για να αποκτήσει μια συγκεκριμένη αντιπολιτευτική γραμμή.΄Άλλωστε αυτή αποτελεί μια ατζέντα, θα έλεγε κανείς, την παραδοσιακή ατζέντα της πιο σκληρής δεξιάς, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε ότι «Ήρθατε εδώ να βάλετε ένα πυροτέχνημα και να μας πείτε ότι για όποια βιτρίνα σπάει φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολιτευση», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!