Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Συναντήσεις με κόμματα στη Βουλή πραγματοποίησε η ΟΜΕ – ΟΤΕ
[ΕΡΤ]: Συναντήσεις με κόμματα στη Βουλή πραγματοποίησε η ΟΜΕ – ΟΤΕ

[ΕΡΤ]: Συναντήσεις με κόμματα στη Βουλή πραγματοποίησε η ΟΜΕ – ΟΤΕ

Διαπαραταξιακή επιτροπή της ΟΜΕ–ΟΤΕ συναντήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στη Βουλή με εκπροσώπους των κομμάτων Νέα Δημοκρατία,  Δημοκρατική  Συμπαράταξη, Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας: «Παράλληλα, ζητήσαμε συνάντηση και με τον Υπουργό Οικονομικών κο Τσακαλώτο προκειμένου να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Δυστυχώς αρνήθηκε να μας συναντήσει! Έτσι αντιλαμβάνονται από την Κυβέρνηση τον διάλογο.

Εκφράσαμε την έντονη αντίθεσή μας στην περαιτέρω πώληση του 5% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς επίσης και στη νέα συμφωνία που περνά από τη Βουλή με την οποία το Δημόσιο απεμπολεί σημαντικά δικαιώματα ελέγχου (π.χ. δικαίωμα βέτο σε μεταφορά της έδρας ή έργου στο εξωτερικό). Αλλά το πιο τραγικό είναι ότι εάν ψηφιστεί η «ντροπολογία» δεν  θα  χρειάζεται  σε όποια  νέα  τροποποίηση  σύμβασης  η  κύρωση  από  το Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Συνεχίζοντας η ΟΜΕ-ΟΤΕ, αναφέρει: «Σύσσωμα όλα τα Κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωσαν την αντίθεσή τους στην ενέργεια αυτή και δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν στη Βουλή κάθε σχετική τροπολογία ή νομοσχέδιο όποτε και εάν
έρθει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!