Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ σε αντιπολεμική – αντιφασιστική διαδήλωση στις 20/10
[ΕΡΤ]: Συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ σε αντιπολεμική – αντιφασιστική διαδήλωση στις 20/10

[ΕΡΤ]: Συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ σε αντιπολεμική – αντιφασιστική διαδήλωση στις 20/10

Κάλεσμα προς τις οργανώσεις – μέλη της και τους εργαζόμενους, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ , προκειμένου να πάρουν μέρος σε κινητοποίηση την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016.

Αφετηρία θα είναι τα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην αμερικανική Πρεσβεία. Ο χαρακτήρας της κινητοποίησης  όπως αναφέρει η συνομοσπονδία, είναι αντιφασιστικός – αντιιμπεριαλιστικός – αντιπολεμικός.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επισημαίνει ότι: «Χρειάζεται να παλέψουμε για να μπει τέλος στους πολέμους και τις αντιλαϊκές-αντιπροσφυγικές πολιτικές. Να αποκρουστεί η επίδραση των ξενοφοβικών αντιλήψεων, να σταματήσουμε τη φασιστική δράση. Τα ρατσιστικά επεισόδια σε Χίο, Λέσβο, Ωραιόκαστρο να απαντηθούν. 

Να έρθουν στο προσκήνιο οι αξίες της φιλίας των λαών, η αγωνιστική αλληλεγγύη στους πρόσφυγες του πολέμου και της φτώχειας και η απαίτηση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών ντόπιων και προσφύγων, ενάντια στις αιτίες που γεννούν την προσφυγική τραγωδία, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την εκμετάλλευση και το φασισμό, για ένα κόσμο ειρήνης, ελευθερίας και ίσων δικαιωμάτων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!