Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
[ΕΡΤ]: Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

[ΕΡΤ]: Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Συλλαλητήρια διοργάνωσε τη Δευτέρα το ΠΑΜΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 25 πόλεις της χώρας, με αίτημα την κατάργηση των «αντεργατικών» νόμων των τελευταίων ετών και την υπογραφή Εθνικής Συλλογικής σύμβασης Εργασίας.

Στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα παρέστη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος κάλεσε τον ελληνικό λαό σε γενικό ξεσηκωμό.

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να πετάξει στα σκουπίδια τα ψέματα και την προπαγάνδα της κυβέρνησης, τα πορίσματα των διαφόρων δήθεν ειδικών, τις πιέσεις των πιστωτών, της ΕΕ, του ΔΝΤ και να χαράξει το δικό του δρόμο πάλης. Γενικός ξεσηκωμός παντού, με την εργατιά στην πρωτοπορία, σε συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα, με στόχο τα μονοπώλια, τον ίδιο τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που μας φέρνει φτώχεια, κρίσεις, ανεργία. Δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένα πέντε συλλαλητήρια στις πόλεις του Βόλου, της Κατερίνης, της Νάουσας, της Πρέβεζας και της Χαλκίδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!