Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [ΕΡΤ]: Σφακιανάκης στην ΕΡΑσπορ: «Θα είναι ένα πρωτάθλημα εντυπωσιακό όσων αφορά τα αγωνιστικά, αλλά πάρα πολύ δύσκολο στα οικονομικά»
[ΕΡΤ]: Σφακιανάκης στην ΕΡΑσπορ: «Θα είναι ένα πρωτάθλημα εντυπωσιακό όσων αφορά τα αγωνιστικά, αλλά πάρα πολύ δύσκολο στα οικονομικά»

[ΕΡΤ]: Σφακιανάκης στην ΕΡΑσπορ: «Θα είναι ένα πρωτάθλημα εντυπωσιακό όσων αφορά τα αγωνιστικά, αλλά πάρα πολύ δύσκολο στα οικονομικά»

Στην ΕΡΑσπορ και την εκπομπή βήτα με τόνο, με τον Γιάννη Ράνιο, μίλησε ο Πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος 2016/2017, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Μεταξύ άλλων ανάφερε:

Για το γεγονός ότι είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στον κόσμο που δεν έχει ξεκινήσει μέχρι τώρα:«Είναι τόσο δυσχερής οι οικονομικές συνθήκες και οι συγκυρίες που βιώνει το πρωτάθλημα της Football League, που επιτέλους αρχίζει το Σάββατο με την πλειοψηφία των ομάδων να το υποστηρίζουν αυτό. Θα είναι ένα πρωτάθλημα εντυπωσιακό όσων αφορά τα αγωνιστικά, αλλά πάρα πολύ δύσκολο στα οικονομικά».

Για το γεγονός ότι επτά ομάδες ήταν αντίθετες με την σέντρα του πρωταθλήματος και αρκετές ομάδες δεν έχουν απαραίτητο πιστοποιητικό: «Για το πιστοποιητικό έχω μιλήσει με την επιτροπή. Έχουνε πάρει αυτές που έχουνε πάρει και οι υπόλοιπες θα κριθούν την Πέμπτη. Από εκεί και πέρα μου έχει δοθεί διαβεβαίωση ότι όσες υπολείπονται κάποια χαρτιά, θα πάρουν  κάποιος χρόνος προκειμένου να τα προσκομίσουν».

Για το σκεπτικό των επτά ομάδων που δεν ήθελαν τη σέντρα του πρωταθλήματος: «Οι επτά ομάδες λένε ότι άμα δεν έχουν έσοδα από τα εμπορικά και τηλεοπτικά που να καλύπτουν τις ανάγκες τους, να μην προχωρήσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!