Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Δ. Σεβαστάκης: «Η κυβέρνηση έχει κερδίσει τη μάχη με τη διαφθορά» (audio)
[ΕΡΤ]: Δ. Σεβαστάκης: «Η κυβέρνηση έχει κερδίσει τη μάχη με τη διαφθορά» (audio)

[ΕΡΤ]: Δ. Σεβαστάκης: «Η κυβέρνηση έχει κερδίσει τη μάχη με τη διαφθορά» (audio)

«Η κόλαση της καθημερινής πράξης ορίζει ταυτότητες, αριστεροσύνη και ηθική στα κόμματα», ανέφερε ο βουλευτής του Σύριζα, Δημήτρης Σεβαστάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό» με τους Ανδρέα Παπασταματίου και την Έλενα Καραγιάννη, στο Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Ο κ. Σεβαστάκης συνέχισε λέγοντας: Η Κυβέρνηση έχει χάσει τη μάχη του ΑΤΜ αλλά έχει κερδίσει τη μάχη με τη διαφθορά. Το κόμμα του Σύριζα το προηγούμενο διάστημα άθροιζε επιθυμίες και τώρα η εμπλοκή με την πραγματικότητα και δη την κυβερνητική, αλλάζει τα δεδομένα και πιέζει τον ιδεολογικό του χώρο, εξήγησε ο κ. Σεβαστάκης.

Ο βουλευτής του Σύριζα πρόσθεσε επίσης ότι, η Ελλάδα δεν έχει τα παλαιά παραγωγικά χαρακτηριστικά και άρα δεν έχει τα ίδια κόμματα, τα οποία οφείλουν να διευρύνονται και να επηρεάζονται. Και εκεί ακριβώς έγκειται το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας, που ως κόμμα του αστικού χώρου, έχει τεράστιο πρόβλημα και ακολουθεί το δρόμο της πολιτικής βωμολοχίας. Το συνέδριο εξέφρασε την τυπική και περίπλοκη ερωτηματοθεσία, δεν εκβίασε απαντήσεις, εκλογίκευσε τα ερωτήματα, είπε ο κ. Σεβαστάκης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!