Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Προς υπογραφή τέσσερις οικονομικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας-Κορέας
[ΕΡΤ]: Προς υπογραφή τέσσερις οικονομικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας-Κορέας

[ΕΡΤ]: Προς υπογραφή τέσσερις οικονομικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας-Κορέας

Τέσσερις συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Κορέας, που αφορούν την οικονομική συνεργασία, είναι έτοιμες προς υπογραφή, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Δημοκρατία της Κορέας.

Κατά την παραμονή του στην Κορέα, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε με τον ομόλογό του υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για οικονομικά θέματα και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής (ΜΔΕ) Ελλάδας-Κορέας, Lee Tae-Ho, με τον οποίο συζήτησαν την πρόοδο των θεμάτων που είχαν συμφωνηθεί στην τελευταία Σύνοδο της ΜΔΕ, τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για στοχευμένη προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων στη χώρα μας, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε την έδρα των κορεατικών εταιρειών Hanwha Corporation και Samsung Electronics. Στις συνατήσεις που είχε έγινε αναφορά στις ευκαιρίες που παρουσιάζει η ελληνική αγορά και παρασχέθηκε πλήρες ενημερωτικό υλικό για το επενδυτικό περιβάλλον και τις βιομηχανικές ζώνες σε όλη την Ελλάδα, ειδικά υπό το φώς του νέου επενδυτικού νόμου.

Ακόμη, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε με τη διοίκηση του KOIMA, (Κορεατικού Συνδέσμου Εισαγωγών), με την οποία συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στελεχών του KOIMA στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον, για συναντήσεις με Έλληνες εξαγωγείς σε επιλεγμένους τομείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!