Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις πυρκαγιές (video)
[ΕΡΤ]: Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις πυρκαγιές (video)

[ΕΡΤ]: Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις πυρκαγιές (video)

Το μήνυμα ότι οι διχόνοιες και οι διχασμοί έχουν στοιχίσει ακριβά στον τόπο έστειλε από το Καρπενήσι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

Ο Π. Παυλόπουλος ανέφερε πως: «Θα τονίσω δε, για μιαν ακόμη φορά, πως στοιχειώδες χρέος όλων ημών που επωμιζόμαστε, καθένας στο πλαίσιο του δικού του θεσμικού ρόλου, τις τύχες του Τόπου μας και του Λαού μας, είναι αφενός να αναλογιζόμαστε και ν’ αναλαμβάνουμε, στο ακέραιο, τις ευθύνες, οι οποίες μας αναλογούν. Το δικαστήριο της Ιστορίας δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει, το αντίθετο μάλιστα, διχόνοιες και διχασμούς που, καθένας μας γνωρίζει καλά, στο παρελθόν μας στοίχισαν πολύ ακριβά, ακόμη και κομμάτια του Εθνικού μας Κορμού».

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση με διαδικασίες fast track με την έκδοση πραξης νομοθετικού περιεχομένου προχωράει σε κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων το επόμενο διάστημα.

«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ είχαν ενσωματώσει στον τρόπο πολιτικής αναπαραγωγής τους την πρακτική των ρουσφετιών, την πολιτική εκείνη που διευκόλυνε την μικροαυθαιρεσία. Ηταν μια πελατειακή πολιτική η οποία ακριβώς εξασφάλιζε συναινέσεις σε συγκεκριμένα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά τελικά ήταν σε βάρος της χωροταξίας, οδηγούσε σε άναρχη δόμηση και σε μια σειρά άλλου είδους καταστάσεις», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!