Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση
[ΕΡΤ]: ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

[ΕΡΤ]: ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

Με απόφασή της η ομοσπονδία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνεχίζει την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση και καλεί στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ στις 12.30 και τη συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος την Τρίτη 19/9 στη 1μμ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, θα ακολουθήσει διαδήλωση μέχρι τη Βουλή.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καλεί την κυβέρνηση και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησηςκα Όλγα Γεροβασίλη, να αποσύρουν άμεσα την κατάπτυστη τροπολογία-εκβιασμό των εργαζομένων. Καλεί τα Πρωτοβάθμια Σωματεία-Μέλη της, να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις, Συσκέψεις και Συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας, με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων για τα νέα δεδομένα στο θέμα της αξιολόγησης αλλά και την συνέχιση και περιφρούρηση της Απεργίας-Αποχής με ακόμη πιο δυναμική και μαζική συμμετοχή.

Σε περίπτωση που ψηφιστεί από την Βουλή η συγκεκριμένη απαράδεκτη τροπολογία, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα εκδώσει νεότερη ανακοίνωση με τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις προς τους εργαζόμενους σε συνδικαλιστικό, κινηματικό και Νομικό επίπεδο, για την πλήρη κάλυψη όλων των εργαζομένων και κυρίως των Προϊσταμένων Τμημάτων και Διευθύνσεων που συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!