Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Πετρέλαιο θέρμανσης: Αποφύγετε τις παγίδες και ψάξτε τη φθηνότερη τιμή (video)
[ΕΡΤ]: Πετρέλαιο θέρμανσης: Αποφύγετε τις παγίδες και ψάξτε τη φθηνότερη τιμή (video)

[ΕΡΤ]: Πετρέλαιο θέρμανσης: Αποφύγετε τις παγίδες και ψάξτε τη φθηνότερη τιμή (video)

Κρύωσε ο καιρός και άρχισαν οι πρώτες παραγγελίες για την προμήθεια πετρελαίου. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συνιστά στους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρουν την πιο χαμηλή τιμή αλλα και να ελέγχουν τί πληρώνουν και τί παίρνουν. Έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπογραφεί η απόφαση, για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.

Ερευνα τιμών συνιστά η Γενική Γραμμματεία Καταναλωτή να κάνουν οι διαχειριστές πολυκατοικιών και τα μεμονωμένα νοικοκυριά πριν να παραγγείλουν πετρέλαιο θέρμανσης. Στο παρατηρητήριο της οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις χαμηλότερες τιμές. Αρκετοί θα χρειαστεί να γεμίσουν δύο και τρείς φορές τη δεξαμενή πετρελαίου για να καλύψουν όλη την περίοδο του χειμώνα.

Προ ημερών οι εκπρόσωποι των εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα νοθευμένα καύσιμα και τις αλχημείες στις παραδόσεις.
Προσοχή στο χρώμα λέει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Να είναι κόκκινο και διαυγές.

Η μεγάλη όμως παγίδα κρύβεται στην ποσότητα. Πώς μπορεί να ελέγξει κάποιος τι πληρώνει και τι παίρνει; Μια δεξαμενή ορθογώνιας διατομής με μηκος 1,5 μέτρο, πλάτος 1 μέτρο και υψος 1 μέτρο χωρά 1,5 κυβικό ή 1500 λίτρα, 15 λίτρα δηλαδή ανά εκατοστό ύψους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!