Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Π. Παυλόπουλος: Δεν ξεχνάμε τις ζωές που χάθηκαν άδικα (video)
[ΕΡΤ]: Π. Παυλόπουλος: Δεν ξεχνάμε τις ζωές που χάθηκαν άδικα (video)

[ΕΡΤ]: Π. Παυλόπουλος: Δεν ξεχνάμε τις ζωές που χάθηκαν άδικα (video)

«Παίρνουμε μαθήματα απο την καταστροφή και όλοι έχουμε χρέος να κάνουμε πάντα το καθήκον μας ώστε να μη ζήσουμε πάλι τέτοιες καταστροφές» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Κεφαλλονιά, όπου έκανε την έναρξη των εργασιών της 19ης συνάντησης Κεφαλληνών κσι Ιθακήσιων της διασποράς.

Δεν ξεχνάμε τις ζωές που χάθηκαν άδικα στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου παίρνουμε μαθήματα απο την καταστροφή και κυρίως το μήνυμα ότι έχουμε χρέος όλοι να κάνουμε πάντα το καθήκον μας, ώστε να μη ζήσουμε πάλι τέτοιες καταστροφές, ήταν η αναφορά του Προκόπη Παυλόπουλου, στην αρχή της πρώτης του επίσκεψης μετά την εθνική τραγωδία, με συνεχείς αναφορές στα θύματα, αλλά και ευχές για όσους δίνουν τη μάχη της αποθεραπείας τους.

Επαναλαμβάνοντας στους Κεφαλήνες και τους Ιθακίσιους της διασποράς τις θέσεις της χώρας για τα εθνικά θέματα ο ΠτΔ τονισε οτι ο ρόλος του τον υποχρεώνει στη διασφάλιση της εθνικής ενότητας για την υπεράσπισή τους.

Ο κ. Παυλόπουλος έκανε τα αποκαλυπτήρια του αδριάντα του Γεράσιμου Αρσένη, υπογραμμίζοντας ότι η κοινωνική καταξίωση του πολιτικού, είναι αυτή που μπορεί να του διασφαλίσει την ελευθερία να υλοποιεί το όραμά του, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.

Αναφερόμενος στο θέμα της ψήφου των μεταναστών ο ΠτΔ επισήμανε οτι αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα.

Ρεπορτάζ: Χρύσα Ρουμελιώτη

Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!