Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Παππάς: Χωρίς καθυστέρηση ο διαγωνισμός για τις άδειες από το ΕΣΡ (video)
[ΕΡΤ]: Παππάς: Χωρίς καθυστέρηση ο διαγωνισμός για τις άδειες από το ΕΣΡ (video)

[ΕΡΤ]: Παππάς: Χωρίς καθυστέρηση ο διαγωνισμός για τις άδειες από το ΕΣΡ (video)

Ας το ξανασκεφτούν όσοι μιλούσαν για αντισυνταγματικότητα, υπογράμμισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ερωτηθείς για την κριτική που δέχθηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση της απόφασης του ΣΤΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η σημερινή ανακοίνωση θα πρέπει να κάνει όσους μιλούσαν χαιρέκακα για κατάρρευση του νόμου 4339 και για αντισυνταγματικότητα στο σύνολο του να το ξανασκεφθούν. Να το ξανασκεφθούν όσοι έλεγαν ότι δεν χρειάζεται αδειοδότηση και «όλα βαίνουν  καλώς» ή ότι δεν χρειάζεται τίμημα, υπογράμμισε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι  θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη όσοι με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους έφεραν την κατάσταση σε τέτοιο σημείο ώστε δεν  είχε καταβληθεί τίμημα για τις άδειες για 28 ολόκληρα χρόνια. Αυτή την πραγματικότητα επιβεβαιώνει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση από το ΕΣΡ ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ ερωτηθείς αν θα είναι 4 μόνο οι τηλεοπτικές άδειες τόνισε ότι θα καταλήξουμε στον τελικό αριθμό μετά από διαβούλευση και με την σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ όπως ψηφίσαμε στη Βουλή πρόσφατα.

Κυβέρνηση, κόμματα και ανεξάρτητη αρχή πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων προκειμένου να προχωρήσουμε τάχιστα στη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, υπογράμμισε ο υπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!