Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: H Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για το θάνατο εργαζόμενου στο Κορωπί
[ΕΡΤ]: H Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για το θάνατο εργαζόμενου στο Κορωπί

[ΕΡΤ]: H Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για το θάνατο εργαζόμενου στο Κορωπί

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το θάνατο εργαζομένου εν ώρα εργασίας στην περιοχή του Δήμου Κρωπίας, στον οποίο ήταν υπάλληλος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με ανακοίνωσή της: «εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την αναπάντεχη και τραγική απώλεια του συναδέλφου Θανάση Μπρατίκα, εργαζόμενο στο Δήμο Κρωπίας, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο συνάδελφος, οδηγός φορτηγού οχήματος στην ειδικότητα, έφυγε πρόωρα από την ζωή με ένα αναπάντεχο και τραγικό τρόπο όταν το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουνίου 2018, την ώρα της δουλειάς και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων από δρόμο περιοχής του Δήμου Κρωπίας, δέχθηκε επίθεση σμήνους από σφήκες οι οποίες είχαν φτιάξει φωλιά κάτω από πεταμένα έπιπλα.

Ο άτυχος συνάδελφος δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις του και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των συναδέλφων που παρευρίσκονταν στο χώρο να τον επαναφέρουν και παρότι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, δυστυχώς κατέληξε!».

Συνεχίζοντας η ομοσπονδία αναφέρει ότι: «Το τραγικό γεγονός έχει προκαλέσει θλίψη και οδύνη τόσο στους εργαζόμενους του Δήμου Κρωπίας όσο και στο σύνολο των εργαζομένων στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς θρηνούν ένα ακόμη ευσυνείδητο και αγαπητό συνάδελφο που έφυγε τόσο άδικα την ώρα του καθήκοντος.

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους κοπιάζουν καθημερινά να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των Πολιτών παρά τις τραγικές ελλείψεις στα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και γενικότερα στα μέσα προστασίας και διαφύλαξης της Υγείας τους και της Ασφάλειάς τους στους χώρους εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!