Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Όλα έτοιμα για τις κάλπες της Κυριακής-Μάθε πού ψηφίζεις (video)
[ΕΡΤ]: Όλα έτοιμα για τις κάλπες της Κυριακής-Μάθε πού ψηφίζεις (video)

[ΕΡΤ]: Όλα έτοιμα για τις κάλπες της Κυριακής-Μάθε πού ψηφίζεις (video)

Στις 7:00 το πρωί της Κυριακής ανοίγουν οι κάλπες για τις τετραπλές εκλογές: ευρωεκλογές, περιφερειακές δημοτικές και κοινοτικές, και θα μείνουν ανοιχτές ως τις 19:00 το βράδυ. Μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr , αλλά και τηλεφωνικά καλώντας στον αριθμό 213.13.61.500, οι εκλογείς μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν σε όλες τις εκλογές, καθώς και το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν. Αντίστοιχη ενημέρωση μπορούν οι ψηφοφόροι να λάβουν από τις σχετικές υπηρεσίες του οικείου Δήμου.

Τα πρώτα αποτελέσματα, θα σταλούν το βράδυ της Κυριακής από 1.680 δικαστικούς αντιπρόσωπους που είναι εφοδιασμένοι με tablet και κινητά τηλέφωνα. Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο υπουργείο Εσωτερικών, η τελική πρόβα για τη συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η ΕΡΤ1, με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της, με συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και των υποψηφίων, με όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς και με τις μεγάλες πόλεις της ελληνικής Περιφέρειας, θα καλύψει την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 από νωρίς το πρωί έως τα ξημερώματα της Δευτέρας. Χρήσιμες πληροφορίες και ροή αποτελεσμάτων στο ERT.gr

Σε αυτές τις εκλογές οι ψηφοφόροι ψηφίζουν σε δύο γειτονικά τμήματα (π.χ. 123Α, 123Β). Στο Α ψηφίζουν για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Περιφέρεια και στο Β για τον Δήμο και την Κοινότητα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με σταυρό προτίμησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!