Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Νέα διάσκεψη του ΣτΕ – Στην εντατική Σύμβουλος της Ολομέλειας λόγω εμφράγματος
[ΕΡΤ]: Νέα διάσκεψη του ΣτΕ – Στην εντατική Σύμβουλος της Ολομέλειας λόγω εμφράγματος

[ΕΡΤ]: Νέα διάσκεψη του ΣτΕ – Στην εντατική Σύμβουλος της Ολομέλειας λόγω εμφράγματος

Το απόγευμα πρόκειται να διεξαχθεί η 3η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσαν 4 τηλεοπτικοί σταθμοί για τα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων. Στην εντατική νοσηλεύεται Σύμβουλος της Επικρατείας έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό, αν το γεγονός της ασθένειας του Συμβουλου, ο οποίος συμμετείχε στη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες, θα επηρεάσει την διάσκεψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ υπάρχουν δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι.

Ενόψει της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, την Τετάρτη , προκειμένου να συζητηθεί η συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ανταλλαγή πυρών

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας χθες στο ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» έκανε λόγο για «αντίφαση στη γραμμή της ΝΔ», τονίζοντας: «Αντί να παριστάνουν τη μετανοημένη Μαγδαληνή να κοιτάξουν να βγάλουν από μέσα τους οριστικά τα δαιμόνια της διαπλοκής. Να κάτσουν στο τραπέζι στην διάσκεψη των προέδρων της Βουλής να συναινέσουν στον ορισμό ΕΣΡ και να κλείσει ο φαύλος κύκλος της ντροπής και της αναξιοπρέπειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!