Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: «Οι συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν πάντα σε νέα επώδυνα μέτρα» (video)
[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: «Οι συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν πάντα σε νέα επώδυνα μέτρα» (video)

[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: «Οι συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν πάντα σε νέα επώδυνα μέτρα» (video)

Τη βαθιά ανησυχία του για την πορεία της δεύτερης αξιολόγησης εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος από το βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ είπε ότι η έκβαση της είναι αβέβαιη, μίλησε για τον κίνδυνο νέων επώδυνων μέτρων κι επανέφερε το αίτημα για πολιτική αλλαγή.

«Συναισθάνομαι το βάρος των ευθυνών σας. Όπως συναισθάνομαι και το άγχος και την ανησυχία της συντριπτικής πλειοψηφίας του 90% των Ελλήνων πολίτων, που πιστεύουν ότι τα πράγματα στη χώρα μας πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση. Είναι λυπηρό, όμως, να αναλογίζεται κανείς ότι σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε ξεκολλήσει από το τέλμα της κρίσης. Η θέση της χώρας θα ήταν διαφορετική αν δεν είχαμε χάσει τα τελευταία δύο χρόνια με επώδυνα πισωγυρίσματα και τραγικές επιλογές. Το μείγμα ιδεοληψίας και ανεπάρκειας που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία. Η έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης του Προγράμματος είναι αβέβαιη. Εκφράζω τη βαθιά ανησυχία μου γιατί έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν πάντα σε νέα επώδυνα μέτρα.

14 μήνες διήρκεσε η πρώτη αξιολόγηση και μας προέκυψαν τελικά πρόσθετα φορολογικά μέτρα, ο δημοσιονομικός κόφτης και το Υπερταμείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!