Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
32 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Προσηλωμένοι στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων (video)
[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Προσηλωμένοι στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων (video)

[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Προσηλωμένοι στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων (video)

Οι ιδιωτικές επενδύσεις θα είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, με την οποία και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι οι ιδιωτικές επενδύσεις είναι μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομία. «Η Ελλάδα χρειάζεται για επόμενα 6-7 χρόνια 100 δισ. επενδύσεις για να μπορέσει να φτάσει στον μέσο όρο της Ε.Ε», είπε και πρόσθεσε πως «Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, θα είναι μια κυβέρνηση, απoλύτως συντονισμένη και αφοσιωμένη στην προσέλκυση επενδύσεων. Το λέω αυτό γιατί δεν πρόκειται να ανεχθώ οποιαδήποτε απόκλιση από αυτόν τον κεντρικό στόχο».

«Έχω δεσμευθεί σε μείωση κατά 20% της φορολογίας στις επιχειρήσεις μέσα σε δύο μήνες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και υπογραμμίζοντας ότι «έχω δεσμευτεί για ένα απλοποιημένο αδειοδοτικό πλαίσιο».

«Εμείς δεν ανακαλύψαμε τώρα τις ιδιωτικές επενδύσεις», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είπε χαρακτηριστικά ότι «εγώ δεν είμαι αυτός ο οποίος φοράω τη μία μέρα το κοστούμι του επενδυτή και την άλλη το αμπέχωνο του διαδηλωτή».

Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και έχει την υπογραφή Τσίπρα Καμμένου, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξήγησε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα με μέτρα 5,1 δισ. για 2019 και 2020, καθώς και για μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου από το 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!