Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υπονομεύει την ποιότητα της Δημοκρατίας
[ΕΡΤ]: Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υπονομεύει την ποιότητα της Δημοκρατίας

[ΕΡΤ]: Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υπονομεύει την ποιότητα της Δημοκρατίας

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για το θέμα της αδειοδότησης των καναλιών και τη συγκρότηση του ΕΣΡ, σε συνδυασμό και με τις εξελίξεις στην Δικαιοσύνη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔΚυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή.

O κ. Μητσοτάκης, παίρνοντας τον λόγο κατά τη συζήτηση του ν/σ για την «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Ανάπτυξη των Φορέων της και λοιπές διατάξεις» , άρχισε την ομιλία του θυμίζοντας ότι στην τελευταία ομιλία του είχε προειδοποιήσει ότι η πατρίδα δεν αντέχει να προσθέσει στην κρίση της οικονομίας μία κρίση Δημοκρατίας.

«Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό, υπονομεύει την ποιότητα της Δημοκρατίας. Βιώσαμε μεθοδεύσεις με σκοπό την άσκηση πίεσης στου δικαστές που παραπέμπουν σε κράτος ανομίας και όχι σε κράτος δικαίου», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Διάβασε δε την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και προσέθεσε ότι ποτέ δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση, γιατί «ποτέ δεν είχαμε προσπάθεια για την ηθική εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης».

Αναφέρθηκε και στην εφημερίδα «Αυγή», και σημείωσε ότι «τα δεδομένα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στη Βουλή από τους γνωστούς εργολάβους της λάσπης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!