Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει τη χώρα με ένα 4ο μνημόνιο (video)
[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει τη χώρα με ένα 4ο μνημόνιο (video)

[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει τη χώρα με ένα 4ο μνημόνιο (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αίγινα όπου και βρίσκεται, έδωσε το στίγμα του πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα μετά την ψήφιση των νέων μέτρων και όπως είπε χαρακτηριστικά «ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο που φέρνει σημαντικές επιβαρύνσεις σε ασθενέστερους, συνταξιούχους και χαμηλόμισθους». «Εγκλωβίζει», είπε «τη χώρα πιο πέρα από την λήξη του προγράμματος και γι΄ αυτό είναι τέταρτο μνημόνιο».

Διευκρίνισε, ότι από την πλευρά του, η ΝΔ έχει χρέος να δείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος από αυτά που συμβούν στο επόμενο διάστημα λέγοντας ότι «δεν είναι μονόδρομος» σημειώνοντας ότι ο ίδιος και το κόμμα του έχουν μια τολμηρή ατζέντα μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν θέλει να εγκλωβιστεί η κοινωνία σε ένα κλίμα εσωστρέφειας και υπογράμμισε ότι «έχουμε χρέος να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι με την αλήθεια και τον ορθό λόγο μπορούμε να πάμε μπροστά. Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι τάσεις στην Ευρώπη το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να παρουσιάσει τόσο πρόγραμμα του κόμματός του στους πολίτες καθώς και τον λογαριασμό των σκληρών μέτρων, όπως λένε οι συνεργάτες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!