Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Διαστρέβλωσε η μονταζιέρα του Μαξίμου όσα είπα για το 7ήμερο – Περιοδεία στη Λάρισα (video)
[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Διαστρέβλωσε η μονταζιέρα του Μαξίμου όσα είπα για το 7ήμερο – Περιοδεία στη Λάρισα (video)

[ΕΡΤ]: Μητσοτάκης: Διαστρέβλωσε η μονταζιέρα του Μαξίμου όσα είπα για το 7ήμερο – Περιοδεία στη Λάρισα (video)

«Καθαρή νίκη» της ΝΔ στις Ευρωεκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι στις 26 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας «θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού». Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι οι δηλώσεις του για την επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων διαστρεβλώθηκαν από τοΜαξίμου , ενώ άσκησε κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον τομέα των επενδύσεων.

«Διαστρέβλωσε η μονταζιέρα του Μαξίμου όσα είπα για το 7ήμερο»

Σε διαστρέβλωση των λεγομένων του από «τη μονταζιέρα του Μαξίμου» και το «επικοινωνιακό σύστημα ΣΥΡΙΖΑ» απέδωσε το θέμα με το επταήμερο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλουμε περισσότερες επενδύσεις σαν τον «Παπαστράτο» στην Ελλάδα. Και αυτό ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιμένω ότι οι σημερινές εργασιακές σχέσεις θα πρέπει να επιμερίζουν με δίκαιο τρόπο το κέρδος. Θα πρέπει να δώσουμε κίνητρα ώστε οι εργαζόμενοι να γίνονται συμμέτοχοι στο επιχειρησιακό κέρδος. Το κράτος μπορεί να δώσει φορολογικά κίνητρα στην διανομή των κερδών στους εργαζόμενους», είπε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε πως εάν δεν υπήρχε το μοντέλο της επταήμερης λειτουργίας με κυλιόμενο ωράριο και πρόσθετες παροχές στους εργαζόμενους η πολυεθνική δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αυτή τη μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε το νόμο για πρόστιμο 10.500 ευρώ για την ανασφάλιστη εργασία.

Κυρώσεις για την Τουρκία, εάν προχωρήσει σε γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

«Οι συμπεριφορές της Τουρκίας έχουν ξεπεράσει μία κόκκινη γραμμή, εάν κάνει γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου, εφόσον αμφισβητεί ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!